Waarom betalen voor informatie en werkzaamheden waar u niet om hebt gevraagd? In tegenstelling tot de gevestigde accountants- en administratiekantoren verwerken en leveren wij in onze rapporten alleen die informatie die voor ù van belang is. Wij kunnen ieder denkbaar kengetal leveren, maar doen dat alleen wanneer ù behoefte heeft aan deze managementinformatie. Zo niet, dan bespaart dit ons tijd en u geld.

Aan de andere kant hebben wij ook diensten in huis die u nìet kunt krijgen bij de gevestigde accountants- en administratiekantoren. Te denken valt aan het bijhouden van uw (financiële) administratie, factureren, debiteuren-/crediteurenbeheer, het verzorgen van betalingen en het plannen en bewaken van de liquiditeit van uw bedrijf.

Hebt u nooit dat gevoel dat de administratieve rompslomp u beperkt in datgene te doen waar ù goed in bent en waar ùw interesses liggen? Wordt de tijd en aandacht die u aan uw bedrijf wilt besteden niet maar al te vaak belemmerd doordat u uw administratie moet doen? Dan is onze dienst Administratie op Maat voor u dè oplossing.

Meer weten?

0513 – 466428
info@wvanderwijk.nl