Een onderneming starten doe je niet van vandaag op morgen. Er gaat een lang proces van plannen maken, rekenen en vooral keuzes maken aan vooraf. Wietze van der Wijk ABC heeft medewerkers die gespecialiseerd zijn in de begeleiding van dit gehele proces. Onze aanpak is uniek èn lowbudget!

Vanaf de planfase denken wij met u mee, waarbij het realiteitsgehalte van uw ideeën tegen het licht wordt gehouden. Een belangrijk en uniek instrument is het zogenaamde “Chinees Rekenmodel”. Hiermee krijgt u snel inzicht in de financiële haalbaarheid van uw plannen.

Een eigen bedrijf starten valt of staat met een degelijke voorbereiding. Dat wil echter niet zeggen dat het ook ingewikkeld en duur moet zijn. Juist eenvoud is de kracht van vele jonge bedrijven. Zo moet een bedrijfsplan “to-the-point” en duidelijk zijn. De beste bedrijfsplannen passen op 2 tot 4 “A4-tjes”.

Wanneer uw onderneming van start gaat blijven wij u begeleiden, zodat valkuilen worden omzeild en de continuïteit van uw bedrijf wordt gewaarborgd. Daarnaast bieden wij u maatwerk in het verzorgen van uw administratie, jaarrekening en belastingaangiften. U profiteert daarbij van onze, aantrekkelijke tarieven.

Zie ook:

Meer weten?

0513 – 466428
info@wvanderwijk.nl